DUŠAN DONKO

Razsvetlite in zasijte tako, da bodo tudi drugi imeli od vas korist! Sonce vse spoštuje, ne razločuje, ne obsoja in ne dvomi. Enostavno vse razsvetljuje.

Od kar pomnim, opazujem, sledim in spremljam delovanje življenjske energije. Namesto klasičnega študija na fakulteti, sem se odločil za vseživljenjski študij živečih mehanizmov in odkrivanje naravnih zakonov in resničnega izvora moči. Ko pri 18 letih odkrijem Dao klasike, se začne moja globoka študija življenja in preučevanja pretoka energije znotraj človeka, narave in univerzuma.

Od leta 2004, vodim izobraževanje v Šoli Življenja in Večne Mladosti, kjer posameznikom predajam starodavna znanja Dao metafizike. Tukaj spoznate Dao metode samozdravljenja, revitalizacije, pomladitve, nege spolne energije, osebne in duhovne rasti, fizične, psihične ter duhovne zaščite, Feng Shui, kitajsko astrologijo Bazi in Zi Wei do Shu, Yijing, Branje obraza in telesa…

Leta 2009 me na obisku pri Velikem mojstru Wudanga You Xuande-ju doleti redka čast, da postanem njegov učenec, študent 15. generacije Wudang Pai. S tem sem tudi uradno sprejet v močno družino, kjer se zbira večno živeča resnica o življenju in Dao. Ob tej priložnosti sem prejel kitajsko ime You Li Shan. You pomeni učenec Velikega mojstra You Xuandeja, Li predstavlja resnico, Shan pa predstavlja goro, ki simbolizira duhovni dosežek.

OSVETLJENE POTI

Drevo Dao metafizike se razprostira na pet Dao metafizičnih vej oziroma znanosti: gora, naravna medicina, usoda, fiziognomija, napovedovanje.

ZAPISANE
MODROSTI

Zdravje je svetloba, bolezen je tema. Ali kot pravi znani rek, človek ni bolan, ker ima bolezen, ampak ima bolezen, ker je bolan.

PREPROSTO ZDRAVJE

Pot do zdravja je zelo preprosta. Celo tako preprosta, da se mnogim zdi nemogoča, neresnična in zato niti ne poskusijo. Zdravje je lahka energija, bolezen je težka energija.

REŠITVE ZA 108 BOLEZNI

Bolezen je opozorilo telesa, da nismo uravnoteženi. Da so v nas mnoga negativna čustva, napačna prepričanja, da živimo napak, proč od svojega bistva.

DAO PRATIKA

Spoznajte najpotrebnejše ukrepe, s katerimi lahko vplivate, da bo leto zemeljskega prašiča za vas ugodno na področju zdravja, medsebojnih odnosov in finančne sreče.