FENG SHUI ZA DOM

Dom je oaza, kjer se lahko sprostimo, obnovimo in živimo, kakor želimo. Varen, zdrav in srečen dom je temelj dobremu in srečnemu življenju. Feng Shui za dom je časovno preverjena metoda, s katero v svoj bivalni prostor vlijemo koristne in blagodejne energije. Odpre vrata sreči, zdravemu, kvalitetnemu in ustvarjalnemu življenju. Feng Shui za dom vam nudi moč, zagon in veter v jadra, da lažje in v polnem spektru odkrivate svoje zmožnosti ter odpirate potenciale.

PRIDOBLJENE UGODNOSTI

Ugodna energija znotraj doma nudi varnost, vzpodbudi ustvarjalnost, modrost, privabi več sreče, miru in ravnovesja, od znotraj navzven ter prinese več priložnosti za doseganje željenih ciljev.

Feng Shui za dom doprinese k dobremu zdravju, počutju, vitalnosti in fizični moči. Vzpodbuja inteligenco, sposobnost učenja otrok ter na splošno bolj harmonične odnose. S posebnimi nastavitvami vam omogoči lažje pridobivanje denarja, poveča pa lahko tudi plemenitost, dostojanstvo, avtoriteto in status. Odsotnost večjih negativnih dejavnikov v prostoru prispeva k na splošno boljšim odnosom v družini ter družino varuje pred mnogimi drugimi neugodnimi vplivi in celo nesrečami.

ČASOVNO PREVERJENO

Feng Shui je dragocena in časovno preverjena metoda. Nekoč je bil Feng Shui skrbno varovana skrivnost in ekskluzivni privilegij kitajskega cesarja.

METODE DELA

S Feng Shui kompasom natančno preverim in ocenim lokacijski potencial vaše bližnje, pa tudi daljne pokrajine, kadar želite dolgoročni učinek.

V pokrajini se nahaja največja moč, zato je pregled okolice zelo pomemben del Feng Shui pregleda. S tem, ko vaš dom na harmoničen način povežemo z energetskimi linijami prostora in najugodnejše časovne energije, dosežemo, da vam narava pomaga in vas podpira.

VHODNA VRATA

Feng Shui za dom poveže vhodna vrata z vam najugodnejšo energijo iz pokrajine. To je najpomembnejši in najmočnejši del Feng Shuija.

OSEBNE SMERI

Spoznajte osebne najugodnejše smeri, da si podprete zdravje, spanje, kreativnost, dobre odnose, da si omogočite podporo in uspeh.

ZUNANJI PROSTOR

Izmerim hribe, potke, cesto, dovoz, ograjo, dvorišče, parkirišče, reka, potok, bazen, jezero, ribnik, vodnjak, drevesa, drogove, bližnje objekte…

NOTRANJI PROSTORI

Predstavimo vam najboljše lokacije za dobro spanje, izboljšanje zdravja, motivacije in študijskih sposobnosti, kuhinjo, delo in druženje.

HIŠNA AKUPUNKTURA

Na podoben način kot akupunktura, vzpodbudimo pretok najbolj podporne energije v hiši, kar prinese hitrejšo vzpodbudo in ugoden rezultat.

TRAJANJE PODPORE

Izberete lahko kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno podporo, odvisno katera vam v določnem času in kraju ustreza.

Odkar sva prvič izkusila poslovno feng shui svetovanje, si ne znava predstavljati, da ne bi sledila odličnim napotkom g. Donka glede feng shuija. Kmalu po prvih aktivacijah se je promet v našem podjetju dvignil za 30 % in… Preberi več

Urška Sobak

Moje izkušnje z FengShuijem so odlične. Delam kot fizioterapevt in imam svojo zasebno ordinacijo. Najprej sem se z FengShuiem srečal že leta 2008, ko sem imel ordinacijo v najemu, lokacija je bila malo višja in… Preberi več

Roberto Steble

Danes povabimo vas, da si uredite bivanje po načelih Feng Shui za dom, tako da boste deležni dodatne podpore in si dvignili nivo kvalitete vašega življenja.

Jutri bodo vaši potomci živeli ustvarjalen in harmoničen danes, saj jim je uporaba načel Feng Shui-a blizu, ker ste uporabili to čudovito znanost o Zemlji. Feng Shui je dejansko brezčasen, saj odseva Naravo, ki se ne postara.