FENG SHUI ZA PODJETJA

Bodite na pravem kraju, ob pravem času in počnite prave stvari s pravimi ljudmi. Če je vaša poslovna zgradba na ugodni lokaciji, kjer potekajo za vas bistvene aktivnosti in znate v pravem času prinesti prave odločitve, sta uspeh in zaslužek logična posledica. Z Feng Shui orodji lahko izmerim, katera lokacija ima največji potencial, da podpre vašo dejavnost. Vas zanima, kako pritegniti več priložnosti za uspeh in zaslužek?

PRIDOBLJENE UGODNOSTI

Feng Shui vpliv občutite kot povečanje priložnosti, kreativnosti, fokusa, zagona in moči, da dosežete zastavljene cilje. Lažje prihajate do denarja ter uživate več skladnosti med sodelavci in poslovnimi partnerji.

Čas je dragocen. Poslovni Feng Shui omogoča, da v istem času pritegnite več priložnosti in naredite več z manj truda. Feng Shui rešitve pomagajo odpraviti tudi razne težave, ovire, blokade in zaplete, na primer reševanje finančnih težav, težave v medsebojnih odnosih, prepogoste bolniške odsotnosti, pomanjkanje delovnega zagona, motivacije, ustvarjalnosti in drugo. Feng Shui za podjetje vam omogoči, da tudi vaš poslovni objekt dela za vas, vam nudi in vrača koristi. Zgradba podpre glavne cilje podjetja, zaposleni so bolj motivirani, kreativni in učinkoviti, podjetje pa lahko pridobi tudi na prepoznavnosti.

ČASOVNO PREVERJENO

Feng Shui človeku omogoča več kot 8000 let časovno preverjena orodja s katerimi vpreže naravne energije iz pokrajine.

Začetek novogradnje

Bistvo uporabe Feng Shui-a pri novogradnji je, da se preprečijo večje težave glede financ, zdravja in odnosov. Kadar oseba ali podjetje išče nove prostore oziroma dom, potem se splača preveriti ugodnost Feng Shui-a bodoče lokacije.

Obstoječi objekti

V primeru že obstoječih objektov je mogoče reševati določene zaplete. Reševanje zdravstvenih problemov • Reševanje finančnih težav • Reševanje težav z odnosi.

Moje izkušnje z FengShuijem so odlične. Delam kot fizioterapevt in imam svojo zasebno ordinacijo. Najprej sem se z FengShuiem srečal že leta 2008, ko sem imel ordinacijo v najemu, lokacija je bila malo višja in… Preberi več

Roberto Steble
Odkar sva prvič izkusila poslovno feng shui svetovanje, si ne znava predstavljati, da ne bi sledila odličnim napotkom g. Donka glede feng shuija. Kmalu po prvih aktivacijah se je promet v našem podjetju dvignil za 30 % in… Preberi več
Urška Sobak

S Feng Shui orodjem, se določi ugodna lokacija, ugoden čas za delovanje in spodbudi sposobnosti in talente, kar ustvari priložnosti za vaš uspeh.

Poslovni prostor je nujnost in tudi strošek, le zakaj ne bi v celoti poskrbeli, da vam nudi in vrača koristi? Če zagotovite dober Feng Shui poslovnega prostora, si omogočite, da tudi vaš poslovni objekt dela za vas.